Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ως ζωντανό κομμάτι της εκπαιδευτικής κοινότητας, οφείλει να ανιχνεύει τις ανάγκες των συναδέλφων να καταγράφει τις προτεραιότητες και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους συμβάλλοντας στη βελτίωση του έργου τους  και των συνθηκών εργασίας στον τόσο δύσκολο χώρο της παιδείας.

Έτσι για φέτος κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια διαρκή υποστήριξη των συναδέλφων με θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν σε μια προσπάθεια αυτομόρφωσης εκπαιδευτικών από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς της πράξης.
Για το λόγο αυτό ο Σύλλογός μας διοργανώνει:
 “Κύκλους Παιδαγωγικών Συναντήσεων” με θεματικές ενότητες όπως:
·         Διοίκηση της Εκπαίδευσης
·         Πολυπολιτισμικότητα και Εκπαίδευση
·         Θέματα Ειδικής Αγωγής
·         Μεθοδολογικές Προσεγγίσεις
·         Διαχείριση Σχολικής Τάξης

Οι Παιδαγωγικές αυτές Συναντήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, δύο φορές το μήνα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των 28ου και 57ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου.
(Οδός Παπαγιάννη Σκουλά 10 Τ.Κ. 71304 Τηλ. 2810250261)
Οι συναντήσεις θα είναι ανοιχτές σε όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν, με την υποχρέωση να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτησή τους στο Σύλλογο ηλεκτρονικά ή με φαξ.
Θα δοθούν αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος όλων των κύκλων σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει με την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Η έναρξη του πρώτου κύκλου των παιδαγωγικών συναντήσεων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 1/10 και θα συνεχιστεί την Τρίτη 2/10/2012 στις 5.30΄μ.μ. έως τις 9.00΄μ.μ. στην αίθουσα των 28ου και 57ου Δημοτικών Σχολείων.

Εισηγητής θα είναι:
ο κ. Χρίστος Σαϊτης Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τίτλος Εισήγησης:
«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούμε να συμπληρώσουν και να αποστείλουν έγκαιρα τη σχετική αίτηση.


ΘΕΜΑ 2ο: Πραγματοποίηση Πανελλήνιου Συνεδρίου

Στην ολοκλήρωση των Παιδαγωγικών Συναντήσεων  θα δώσουμε την ευκαιρία σε υποψιασμένους συναδέλφους μας που δε μένουν στα στερεότυπα αλλά τολμούν να πειραματίζονται και να ερευνούν, να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και τις εισηγήσεις τους σε ένα Συνέδριο που θα γίνει από εκπαιδευτικούς  για τους εκπαιδευτικούς.
Το Συνέδριο θα γίνει με ευθύνη της Παιδαγωγικής Ομάδας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»
Θα υπάρχει Επιστημονική Επιτροπή και θα εκδοθούν πρακτικά τα οποία θα αναρτηθούν και στο Διαδίκτυο.
Λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία του Συνεδρίου, τις θεματικές και την ημερομηνία υποβολής περιλήψεων από την μεριά των ενδιαφερομένων εισηγητών θα γνωστοποιηθούν σε επόμενη εγκύκλιο του Συλλόγου μας 





ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
ΟΝΟΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

EMAIL

Θεματικές  ενότητες  στις  οποίες  θα  επιθυμούσα  να  συμμετάσχω ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Παρατηρήσεις:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Σας  ενημερώνω  ότι  επιθυμώ  να  μετέχω  στους  κύκλους  παιδαγωγικών  συναντήσεων.

Παρακαλώ να  συμπληρωθεί   και  να  αποσταλεί με  fax στο 2810-284190 ή με email  στο dhmotiko@otenet.gr
                                                                                                           ΥΠΟΓΡΑΦΗ